| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Lupu Georgiana Membru

Data inscrierii: 28/Feb/2010 Mesaje: 383 Localitate: Galati / Iasi
|
Trimis: 23/12/2010 22:33 Titlul subiectului: Sarbatori de iarna 2010-2011 |
|
|
Am observat ca nu prea mai sunt subiecte noi... asa ca m-am gandit sa sparg gheata.
Deci, fetelor, pe unde hoinariti iarna asta? Pe unde petreceti?Presupun ca unele dintre voi petrec rev-ul impreuna.. Pe unde?
Si cea mai importanta intrebare.. Cu cine?
Eu, Craciunul il petrec cu familia, prieteni, rude(doar sunt 3 zile ). Iar de rev, cu prietenii, intr-un local  _________________ •E preferabil sa starnesti invidie, decat mila. (Publis Syrus) |
|
| Sus |
|
 |
Lupu Georgiana Membru

Data inscrierii: 28/Feb/2010 Mesaje: 383 Localitate: Galati / Iasi
|
Trimis: 26/12/2010 18:12 Titlul subiectului: |
|
|
Mda...  _________________ •E preferabil sa starnesti invidie, decat mila. (Publis Syrus) |
|
| Sus |
|
 |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 26/12/2010 22:58 Titlul subiectului: |
|
|
Fetele nu prea mai au curaj sa posteze mesaje si nu prea inteleg de ce. Daca as face un concurs nou cu siguranta ar posta mesaje brusc toata lumea.
Sunt cam dezamagita dar...asta e. Lumea prefera sa citeasca si atat.
Referitor la sarbatori...de Craciun am "petrecut" acasa, iar de Revelion la un restaurant (Serafin 2) cu prietenul si colegii lui de servici (cu perechile, evident) _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Ramo Marina BOBOCEL pe FORUM AVON

Data inscrierii: 01/Iun/2010 Mesaje: 17
|
Trimis: 26/12/2010 23:40 Titlul subiectului: |
|
|
| Eu craciunul il petrec mereu acasa...cu familia..este un obicei asta...iar revelionul..cu prietenii..pt k asa e plictiseala..:-??... |
|
| Sus |
|
 |
gabi BOBOCEL pe FORUM AVON

Data inscrierii: 19/Ian/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: 19/01/2011 20:36 Titlul subiectului: |
|
|
| apropo de revelion la serafin , cum a fost ? , am auzit ca au avut si tombola |
|
| Sus |
|
 |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 21/01/2011 23:01 Titlul subiectului: |
|
|
| gabi a scris: | | apropo de revelion la serafin , cum a fost ? , am auzit ca au avut si tombola |
A fost frumos, mancarea tare buna DAR DJ-ul a fost jalnic ! 70% din oameni nu au dansat, ringul era si deosebit de mic, dar a fost multa muzica veche , Modern Talking, Drumurile noastre...
Cred ca a fost ultima oara cand mergem la restaurant _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
getutzyy Membru

Data inscrierii: 26/Mar/2010 Mesaje: 224 Localitate: galati
|
Trimis: 28/01/2011 09:48 Titlul subiectului: |
|
|
scz intarzirea eu am petrecut cu familia putin si apoi am plekt cu prietenii..in concluzie i'am impacat pe toti  |
|
| Sus |
|
 |
RASASHA BOBOCEL pe FORUM AVON

Data inscrierii: 26/Aug/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: 26/08/2011 14:17 Titlul subiectului: |
|
|
La o petrecere de revelion conteaza si cit tineret este in sala doar nai fi vrut sa va tina numai in muzica house si hip hap [ de ce nu teai dus in club daca doreai numai muzica noua?] in sala la serafin erau mai mult de 50% din sala virsta a 2 si a3 a[40-60 de ani] era revelionul si pentru oamenii aia . Asa ca stai acasa cum zici tu decit cu mofturoase ca tine sai mai si indispui pe altii
.  |
|
| Sus |
|
 |
animalplanet2 BOBOCEL pe FORUM AVON

Data inscrierii: 10/Iul/2012 Mesaje: 6 Localitate: Poland
|
Trimis: 24/07/2012 13:23 Titlul subiectului: |
|
|
| Ur friends! I finally found something useful on the Internet! Thank you guys for the useful information. |
|
| Sus |
|
 |
|