| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 10/02/2010 08:56 Titlul subiectului: Produse pt coafare |
|
|
Cum vi se par articolele pentru coafare din gama Advance Technique ?
Ce ati folosit ? _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Niko_Dav FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 06/Feb/2010 Mesaje: 815 Localitate: galati
|
Trimis: 10/02/2010 14:27 Titlul subiectului: |
|
|
in întâiul rand dupa ce spal parul dau cu balsamul de la Naturalscu migdale (fara clatire) pt k stau buclele elegant dupaia ....dupa ce il usuc dau cu gel pt bucle si sta foarte bine , ser pt varfuri si mai foloseam si tratament atomizator pt par deteriorat dar merge si fara el ;) _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 11/02/2010 16:27 Titlul subiectului: |
|
|
Stie cineva cum se foloseste Tratamentul pt protectia parului(gama rosie) pag 164 nr 1 ???? ce efect are ? se intareste putin , lasa parul moale, tare ,stralucitor? cum ? HELP
 _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 11/02/2010 20:50 Titlul subiectului: |
|
|
Niko, daca ai scris ceva si iti amintesti ca vrei sa mai completezi (si nu a scris nimeni un mesaj sub tine), dai EDIT la mesajul de sus si scrii acolo in continuare, nu scrii un mesaj nou _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Simona Simpetru FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 1581 Localitate: Galati
|
Trimis: 19/02/2010 23:50 Titlul subiectului: |
|
|
Am întrebuințat Pasta pentru aranjarea parului..destul de buna _________________ With Avon you never looked so good!!! |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 11/Feb/2010 Mesaje: 1496
|
Trimis: 24/02/2010 14:30 Titlul subiectului: |
|
|
| A incercat careva sprayul pt descurcarea parului din gama pt copii> Cum e> As vrea sa-mi iau si eu, dar numai daca e bun si nu-mi imbacseste parul...:D |
|
| Sus |
|
 |
Simona Simpetru FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 1581 Localitate: Galati
|
Trimis: 24/02/2010 23:17 Titlul subiectului: |
|
|
Spray-ul pentru volum e foarte bun,mi-a zis o clienta.Si nu da senzatia de par gras. _________________ With Avon you never looked so good!!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 24/02/2010 23:41 Titlul subiectului: |
|
|
Mia, mi-am luat eu spray-ul pt copii. In curand il testez si te anunt _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

|
Trimis: 25/02/2010 16:00 Titlul subiectului: |
|
|
| As vrea sa/mi spui in seara asta ca sa stiu daca il comand sau nu/daca e bun, il iau in dublu exemplar, daca nu.. imi iau gandul..;)) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 24/03/2010 19:41 Titlul subiectului: |
|
|
cristina , cum e spray-ul de par pt copii? _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 24/03/2010 21:16 Titlul subiectului: |
|
|
Hmm...descurca parul. Eu ma dau cu el pe parul umed si imi place. Nu imbacseste parul si miroase frumos tare. Nu ma omor dupa pulverizare... _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/05/2010 13:23 Titlul subiectului: |
|
|
Georgiana a sunat la bucuresti si cik o sa bage imediat gelul pt bucle , in urmatoarea campanie ...care urmatoarea k nici peste 2 campanii nu este x(
Declar Razboi cu Avonul
....bine k lasa zeci de produse care nu sunt comandate si scoate singurul fapt bun pt parul cretz  _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

|
Trimis: 01/05/2010 14:46 Titlul subiectului: |
|
|
| Niko_Dav a scris: | Georgiana a sunat la bucuresti si cik o sa bage numaidecât gelul pt bucle , in urmatoarea campanie ...care urmatoarea k nici peste 2 campanii nu este x(
Declar Razboi cu Avonul
....bine k lasa zeci de articole care nu sunt comandate si scoate singurul lucru bun pt parul cretz  |
Si eu declar razboi alaturi de tine, Nico! Pt ca au scos singurul lucru bun pe care-l aveau de la naturals-crema pt ochiu cu ceai verde...  _________________ Don't worry, be happy! |
|
| Sus |
|
 |
anncutza86 Membru

Data inscrierii: 12/Apr/2010 Mesaje: 450
|
Trimis: 02/05/2010 20:46 Titlul subiectului: |
|
|
| eu am întrebuințat serul pt varfuri deteriorate. mi-a placut ca nu mi se mai electriza parul |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 03/05/2010 21:14 Titlul subiectului: |
|
|
da, folosesc si eu serul ala , posibil sa fie mai ingrijite acum varfurile, pacat k se termina prea repede serul ... _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |
Paun Viviana FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 2147 Localitate: Galati
|
Trimis: 06/05/2010 22:52 Titlul subiectului: |
|
|
| Niko_Dav a scris: | | da, folosesc si eu serul ala , posibil sa fie mai ingrijite acum varfurile, pacat k se termina prea repede serul ... |
o sa incerc si eu sa-mi iau serul pt. ca in ultima vreme am foarte deteriorate varfurile si vad ca incepe sa-mi cam cada parul :-?? _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
[URL=http://img69.imageshack.us/i/72037757.png/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
anncutza86 Membru

|
Trimis: 07/05/2010 07:03 Titlul subiectului: |
|
|
| Paun Viviana a scris: | | Niko_Dav a scris: | | da, folosesc si eu serul ala , posibil sa fie mai ingrijite acum varfurile, pacat k se termina prea rapid serul ... |
o sa incerc si eu sa-mi iau serul pt. ca in ultima vreme am foarte deteriorate varfurile si vad ca incepe sa-mi cam cada parul :-?? |
parul e natural sa-ti cada pana la 100 de fire pe zi
poate sa-ti mai cada si din cauza stress-ului, lipsei de vitamine, primavara si toamna |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 07/05/2010 09:00 Titlul subiectului: |
|
|
| anncutza86 a scris: | | Paun Viviana a scris: | | Niko_Dav a scris: | | da, folosesc si eu serul ala , posibil sa fie mai ingrijite acum varfurile, pacat k se termina prea repede serul ... |
o sa incerc si eu sa-mi iau serul pt. ca in ultima vreme am foarte deteriorate varfurile si vad ca incepe sa-mi cam cada parul :-?? |
poate sa-ti mai cada si din cauza stress-ului, lipsei de vitamine, primavara si toamna |
probabil...dar la varsta mea(12->13 ani)nu mi se pare normal sa-mi cada _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
|
| Sus |
|
 |
anncutza86 Membru

|
Trimis: 07/05/2010 09:09 Titlul subiectului: |
|
|
| Paun Viviana a scris: | | anncutza86 a scris: | | Paun Viviana a scris: | | Niko_Dav a scris: | | da, folosesc si eu serul ala , posibil sa fie mai ingrijite acum varfurile, pacat k se termina prea rapid serul ... |
o sa incerc si eu sa-mi iau serul pt. ca in ultima vreme am deosebit de deteriorate varfurile si vad ca incepe sa-mi cam cada parul :-?? |
parul e normal sa-ti cada pana la 100 de fire pe zi
probabil...dar la varsta mea(12->13 ani)nu mi se pare natural sa-mi cada |
folosesti spuma sau fixativ? si de la asta e posibil sa-ti mai cada |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 07/05/2010 09:41 Titlul subiectului: |
|
|
| anncutza86 a scris: | | Paun Viviana a scris: | | anncutza86 a scris: | | Paun Viviana a scris: | | Niko_Dav a scris: | | da, folosesc si eu serul ala , posibil sa fie mai ingrijite acum varfurile, pacat k se termina prea rapid serul ... |
o sa incerc si eu sa-mi iau serul pt. ca in ultima vreme am extraordinar de deteriorate varfurile si vad ca incepe sa-mi cam cada parul :-?? |
probabil...dar la varsta mea(12->13 ani)nu mi se pare normal sa-mi cada |
am întrebuințat doar cand mi-am creponat parul ca sa stea bine,in rest nu l-am folosit. _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
|
| Sus |
|
 |
anncutza86 Membru

|
Trimis: 07/05/2010 09:44 Titlul subiectului: |
|
|
| Paun Viviana a scris: | | anncutza86 a scris: | | Paun Viviana a scris: | | anncutza86 a scris: | | Paun Viviana a scris: | | Niko_Dav a scris: | | da, folosesc si eu serul ala , posibil sa fie mai ingrijite acum varfurile, pacat k se termina prea repede serul ... |
o sa incerc si eu sa-mi iau serul pt. ca in ultima vreme am extrem deteriorate varfurile si vad ca incepe sa-mi cam cada parul :-?? |
parul e normal sa-ti cada pana la 100 de fire pe zi
probabil...dar la varsta mea(12->13 ani)nu mi se pare normal sa-mi cada |
am întrebuințat doar cand mi-am creponat parul ca sa stea bine,in rest nu l-am folosit. |
ma refeream daca folosesti in mod frecvent. in cazul asta n-are nici o importanta
eu totusi cred ca e normal
nu stiu ce sa zic acum. intreaba-ti si prientenele de varsta ta sa vezi daca si ele se confrunta cu asa ceva |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/05/2010 14:42 Titlul subiectului: |
|
|
placa de par afecteaza cel mai multa parul , mai ales aia de creponat k presupun k are placa din metal si arde parul instantaneu ... daca il mai creponezi , fa-ti o masca de par naturala, si dupa spalare pune si o masca buna sa zicem de la PLANET SPA cu masline ...
eu desi aveam o placa scumpa din ceramica , foarte buna, am vanduto pt k eram tentata sa mi-l indrept uneori si dupa 5 intinderi deja parul era chiar urcat ...mai bine k nu mai am placa acum _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 11/05/2010 17:50 Titlul subiectului: |
|
|
| Niko_Dav a scris: | placa de par afecteaza cel mai multa parul , mai ales aia de creponat k presupun k are placa din metal si arde parul instantaneu ... daca il mai creponezi , fa-ti o masca de par naturala, si dupa spalare pune si o masca buna sa zicem de la PLANET SPA cu masline ...
eu desi aveam o placa scumpa din ceramica , deosebit de buna, am vanduto pt k eram tentata sa mi-l indrept uneori si dupa 5 intinderi deja parul era chiar urcat ...mai bine k nu mai am placa acum |
eu am parul f gras...si daca imi mai fac si masca va fi oribil...asa ca stau la locul meu...si te contrazic...drotul arde parul fffff tare si placa de intins...cea de creponat se incalzeste greu si ne e asa de puternica ca cea de intins...chiar daca trebuie stat ctv secunde cu ea pe par _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 11/05/2010 18:19 Titlul subiectului: |
|
|
Viviana, daca ai parul gras, iti iei sampon si balsam pt par gras
Orice placa de par, arde parul, chiar de ce iti faci cu ea. Este acelasi rod - pui ceva fierbinte pe parul tau fragil. Deci clar NU !
Inainte sa aplicati placa, dati-va cu un ser, serul pt varfuri deteriorate (cel verde) am auzit ca e cel mai laudat _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 11/05/2010 18:27 Titlul subiectului: |
|
|
a uite ce idee buna...chiar voia mama sa imi tunda varfurile  _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
|
| Sus |
|
 |
anncutza86 Membru

|
Trimis: 12/05/2010 06:50 Titlul subiectului: |
|
|
| Cristina dar serul e sigur recomandat inainte de a folosi placa? stiu ca sunt articole unice care se folosesc inainte pt protectie termica |
|
| Sus |
|
 |
anca BOBOCEL pe FORUM AVON

Data inscrierii: 14/Mai/2010 Mesaje: 71
|
Trimis: 14/05/2010 10:44 Titlul subiectului: |
|
|
| imi place sami fac parul dar nu am timp si nu am rabdare |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/05/2010 15:38 Titlul subiectului: |
|
|
| anncutza86 a scris: | | Cristina dar serul e sigur recomandat inainte de a folosi placa? stiu ca sunt articole unice care se folosesc inainte pt protectie termica |
Da. Am auzit la numeroase saloane ca lauda serul verde de la Avon, neavand ceva de castigat. Eu il folosesc si sunt deosebit de multumita de el _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
larisa Membru

Data inscrierii: 12/Mai/2010 Mesaje: 205 Localitate: galati
|
Trimis: 16/05/2010 20:13 Titlul subiectului: |
|
|
e super gama Advance Technique _________________ va pupacesc!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 22/05/2010 14:44 Titlul subiectului: |
|
|
pacat k serul ala se termina prea rapid  _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |
|