| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 23/05/2010 20:21 Titlul subiectului: |
|
|
Care Setul 2 ? _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Delia BOBOCEL pe FORUM AVON

Data inscrierii: 02/Apr/2010 Mesaje: 53
|
Trimis: 23/05/2010 23:21 Titlul subiectului: |
|
|
| CristinaDavid a scris: | | Care Kitul 2 ? |
Pff
Cel la 100 lei : Little Balck Dress + TODAY Tomorrow Always _________________ [URL=http://img714.imageshack.us/i/bottomp.jpg/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 24/05/2010 18:03 Titlul subiectului: |
|
|
Aaa...pai e abia in C9 acel set. Sigur nu va avea discount, dar va ajuta pt a primi portfardul _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
maadaaliinaa FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 08/Apr/2010 Mesaje: 795 Localitate: suceava
|
Trimis: 01/06/2010 16:19 Titlul subiectului: |
|
|
hey fetelor, voi nu aveti probleme cu plata ? adica dati articolele si apoi asteptati sa primiti banii ... la mine e deja a 3a campanie cand o patesc grav, si e si mai grav ca am patit-o cu aceeasi persoana ... imi zice ca imi da banii saptamana viitoare, apoi peste 2 zile si tot asa .... iar eu, ma trezesc mereu ca trebuie sa platesc penalizari din cauza ei ... data asta m-am tinut mai tare si i-am spus ca-i cer banii si pe penalizari. oricum, incredere am ca imi da banii, dar nu stiu cand si mie imi cresc penalizarile ... si de pus banii in locul ei nu prea imi convine in momentul de fata pentru ca mi-a facut o comanda îndeajuns de mare ... am sa astept sa-mi dea banii, ce-oi face ... _________________ http://hainesuceava.blogspot.com/
Aici gasesti haine la preturi accesibile!
Comenzile se trimit prin Posta Romana, in orice oras din Romania! |
|
| Sus |
|
 |
monikutza FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 26/Mar/2010 Mesaje: 734 Localitate: Galati
|
Trimis: 01/06/2010 19:09 Titlul subiectului: |
|
|
| maadaaliinaa a scris: | hey fetelor, voi nu aveti probleme cu plata ? adica dati produsele si apoi asteptati sa primiti banii ... la mine e deja a 3a campanie cand o patesc grav, si e si mai grav ca am patit-o cu aceeasi persoana ... imi zice ca imi da banii saptamana viitoare, apoi peste 2 zile si tot asa .... iar eu, ma trezesc mereu ca trebuie sa platesc penalizari din cauza ei ... data asta m-am tinut mai tare si i-am spus ca-i cer banii si pe penalizari. oricum, incredere am ca imi da banii, dar nu stiu cand si mie imi cresc penalizarile ... si de pus banii in locul ei nu prea imi convine in momentul de fata pentru ca mi-a facut o comanda destul de mare ... am sa astept sa-mi dea banii, ce-oi face ... |
nu mi s`a intamplat pana acum sa nu primesc banii la timp si sunt reprezentant din toamna ...uneori imi dau banii inainte sa le dau articolele k sa scape de o grija ...le vand produse doar indivizilor in care am incredere ca aduc banii la timp _________________ Love puts the fun in together,
The sad in apart,
The hope in tomorrow,
The joy in the heart.
   |
|
| Sus |
|
 |
Paun Viviana FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 2147 Localitate: Galati
|
Trimis: 01/06/2010 20:33 Titlul subiectului: |
|
|
| maadaaliinaa a scris: | hey fetelor, voi nu aveti probleme cu plata ? adica dati articolele si apoi asteptati sa primiti banii ... la mine e deja a 3a campanie cand o patesc grav, si e si mai grav ca am patit-o cu aceeasi persoana ... imi zice ca imi da banii saptamana viitoare, apoi peste 2 zile si tot asa .... iar eu, ma trezesc mereu ca trebuie sa platesc penalizari din cauza ei ... data asta m-am tinut mai tare si i-am spus ca-i cer banii si pe penalizari. oricum, incredere am ca imi da banii, dar nu stiu cand si mie imi cresc penalizarile ... si de pus banii in locul ei nu prea imi convine in momentul de fata pentru ca mi-a facut o comanda destul de mare ... am sa astept sa-mi dea banii, ce-oi face ... |
ohoo,tu stay bine....eu am o colega care e si ea repr. si i-a dat comanda altei colege si dupa ce i-a adus comanda,nu i-a dat banii...si a trecut o luna jumate de cand nu are banii platiti si are penalizari ff mari _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
[URL=http://img69.imageshack.us/i/72037757.png/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/06/2010 21:09 Titlul subiectului: |
|
|
pai am avut si eu penalizari mari din cauza ei, si chiar nu-mi convine nici sa pun bani de la mine sa platesc mai rapid (daca avea o comanda mai mica poate poate, dar asa...), si nici sa platesc penalizari degeaba ... in plus, nici nu pot da alta comanda din cauza ei pana nu platesc factura _________________ http://hainesuceava.blogspot.com/
|
| Sus |
|
 |
CreatzaAda Membru

Data inscrierii: 09/Feb/2010 Mesaje: 260 Localitate: Galati
|
Trimis: 01/06/2010 21:10 Titlul subiectului: |
|
|
eu am patit ceva si mai grav ... o colega de'a mea care era si ea reprezentanta dar dadea comenzi din paste in craciun a dat la mine comanda de vreun mil si ceva ... si knd sa'mi dea banii nu raspundea la tel ... eram in vacantza de iarna park ... si intr'o zi eu a trebuit sa plec la pregatire si inainte de asta incercasem sa o sun de pe nr mamei mele ... dar niciun raspuns ... dupa ce am plekt eu mama a tot sunat pana a raspuns ... si apoi knd am intrat pe net a inceput sa'mi spuna k am pus'o pe mama sa sune ... si kte si mai kte ... dar nu eu am pus'o pe mama sa sune ... si intr'un sfarsit mi'a dat banii ... dar tare mult m'am mai chinuit cu ea :| _________________ You're the one that i always miss :x |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/06/2010 21:11 Titlul subiectului: |
|
|
sincer, nici n-am sa-i mai dau comanda data viitoare, m-am tot ars cu dansa si nu m-am invatat minte ...  _________________ http://hainesuceava.blogspot.com/
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/06/2010 21:20 Titlul subiectului: |
|
|
da' daca ai vazut odata ca nu e serioasa nu mai trebuia sa-i dai comanda...am patit-o si eu...si i-am zis sa fii sanatoasa....cauta-ti alt repr.  _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/06/2010 21:21 Titlul subiectului: |
|
|
madalina, sincer...te-ai ars o data, de cate ori mai astepti sa te arzi ca sa te inveti minte ?
Regula de aur: BANII PE LOC !!! Cand ai dat produsele, ai dat banii. Nu da banii, nu ii dai produsele _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/06/2010 21:29 Titlul subiectului: |
|
|
ai inteles?? ca pe Tatal nostru o stiu  _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/06/2010 22:11 Titlul subiectului: |
|
|
pai nha ... nu stiu, am avut incredere in ea nu am practicat regula cu banii jos cand le dau articolele pentru ca ele stiu ca nu trebuie sa platesc comanda imediat, ci dupa cateva zile, oricum am sa incerc sa aplic regula asta ca sa nu am eu de tras, in fond asa, nu castig nimic ...
| Citat: | | Cand ai dat produsele, ai dat banii. Nu da banii, nu ii dai produsele |
pai si ce fac cu produsele daca nu le mai vrea dupa aia  _________________ http://hainesuceava.blogspot.com/
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/06/2010 22:13 Titlul subiectului: |
|
|
retur...se face ff usor...nu-i o problema...nu trebuie sa le platesti _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 01/06/2010 22:28 Titlul subiectului: |
|
|
Da, articolele le poti vinde altcuiva sau le poti face retur.
Ofera cadouri la clientii tai. Pune-le produsele in punguta, o brosura in punguta si un cadou din partea ta. Astfel, ai un atuu. Practici regula ca la magazin: cumperi o paine, dai banii pe loc _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/06/2010 08:48 Titlul subiectului: |
|
|
ok, asa am sa fac de azi inainte...multumesc pt sfaturi fetelor  _________________ http://hainesuceava.blogspot.com/
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/06/2010 09:26 Titlul subiectului: |
|
|
Cu multa placere. Sa nu uiti de cadouri Apropo, cadouri = mostre, ghizi Avon Sun, Anew, Avon Solutions, Ghidul Culorilor (pt comenzi micute de pana-n 20 lei), buretei de baie, creme de maini, geluri de dus Senses... _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/06/2010 13:21 Titlul subiectului: |
|
|
chiar pana acum nu prea am oferit cadouri ... am sa incep sa ofer _________________ http://hainesuceava.blogspot.com/
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 02/06/2010 14:59 Titlul subiectului: |
|
|
Punând la dispoziție cadouri, ai un mare atuu  _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 04/06/2010 10:31 Titlul subiectului: |
|
|
banuiesc ca cadourile le impulsioneaza pe fete sa cumpere de la voi, nu-i asa?  _________________ http://hainesuceava.blogspot.com/
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 04/06/2010 16:21 Titlul subiectului: |
|
|
logic...si odata ce vede ca esti darnica...o sa fie si ea darnica cu tine  _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 05/06/2010 13:11 Titlul subiectului: |
|
|
întocmai
Pune-te in dermă clientei. Daca tu ai fi clienta mea si eu iti ofer articolele in punguta cu o brosura si cu un cadou, tu te mai duci sa dai comenzi la altcineva ? _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 05/06/2010 20:58 Titlul subiectului: |
|
|
Eu una as fi in al noualea cer si as da comenzi in continuu _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 11/Feb/2010 Mesaje: 1496
|
Trimis: 28/07/2010 12:23 Titlul subiectului: |
|
|
#Campania 11-> in revista Hello, tomorrow! scrie ca la comanda de 6 articole Advance Techniques primim ALTE 3 produse din gama Damage Repair.
Intrebare: adica sunt produse aleatorii din gama resp? Eu as fi vrut sa vina toate 3 (si sampon, si balsam si tratam)
# DEMO 1.-daca dai comanda de un remediu de seară de la Anew primesti kitul de 5 mostre la 1 ban,
DAR UNDE E CDODUL? Ca scrie ca nu trebuie sa uitam sa trecem codul...
#In catalogul c11 scrie ca primesti apa de parfum LBD la 30 ml la comandarea UNEI ALTE AROME de la p. 29.
Asta se traduce prin : Cumperi un Little white dress si primesti versiunea mini LBD cu 1 ban?
# In catalogul c11, la p 5 scrie de tratamentul leave in pe care il putem cumpara la pret special la comandarea de produse de la p. 4-15 in valoare de 17,98
Trebuie sa trecem un alt cod ca sqa vina la pret special sau folosim codul de la p. 7?
Multumesc anticipat pt rasp!:*:*:* _________________ Don't worry, be happy! |
|
| Sus |
|
 |
Niko_Dav FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 06/Feb/2010 Mesaje: 815 Localitate: galati
|
Trimis: 28/07/2010 23:46 Titlul subiectului: |
|
|
sa va zic o faza .... am mers luni (acum 2 zile) sa ma inscriu pe numele meu la sediu , cu comanda notata , pe o caldura de lesinam , cu greu am reusit sa ma ridic din pat sa ma pregatesc sa plec acolo si dupa ce am completat fisa de inscriere la sediu .....buletinul meu era EXPIRAT de 27 de zile m-am facut verde la fatza .... _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/07/2010 13:33 Titlul subiectului: |
|
|
Ce tare  _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 30/07/2010 18:43 Titlul subiectului: |
|
|
| Niko_Dav a scris: | sa va zic o faza .... am mers luni (acum 2 zile) sa ma inscriu pe numele meu la sediu , cu comanda notata , pe o caldura de lesinam , cu greu am reusit sa ma ridic din pat sa ma pregatesc sa plec acolo si dupa ce am completat fisa de inscriere la sediu .....buletinul meu era EXPIRAT de 27 de zile m-am facut verde la fatza .... |
Am auzit si eu Niko Bine ca nu te-a prins politia  _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 30/07/2010 18:45 Titlul subiectului: |
|
|
| Mia a scris: | #Campania 11-> in revista Hello, tomorrow! scrie ca la comanda de 6 produse Advance Techniques primim ALTE 3 produse din gama Damage Repair.
Intrebare: adica sunt articole aleatorii din gama resp? Eu as fi vrut sa vina toate 3 (si sampon, si balsam si tratam)
# DEMO 1.-daca dai comanda de un tratament de seară de la Anew primesti kitul de 5 mostre la 1 ban,
#In catalogul c11 scrie ca primesti apa de parfum LBD la 30 ml la comandarea UNEI ALTE AROME de la p. 29.
Asta se traduce prin : Cumperi un Little white dress si primesti versiunea mini LBD cu 1 ban?
# In catalogul c11, la p 5 scrie de tratamentul leave in pe care il putem cumpara la pret special la comandarea de produse de la p. 4-15 in valoare de 17,98
Trebuie sa trecem un alt cod ca sqa vina la pret special sau folosim codul de la p. 7?
Multumesc anticipat pt rasp!:*:*:* |
1. La comandarea a oricare 6 produse din gama Advance Techniques (inclusiv Tratamentul Lotus Shield cu 12,99 lei - dar atentie la conditie), se primeste automat SAMPON + BALSAM + TRATAMENT pt par degradat. Maine le primesc si va arat poza. OBLIGATORIU este ca toate articolele sa fie in aceeasi comanda.
La restul intrebarilor trebuie sa ma mai uit prin brosura si apoi iti raspund, ca abia am ajuns si nici nu am vazut brosura de C11 _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 31/07/2010 16:29 Titlul subiectului: |
|
|
| Mia a scris: |
# DEMO 1.-daca dai comanda de un remediu de seară de la Anew primesti kitul de 5 mostre la 1 ban,
|
Da, vad si eu acum si e suficient de ambiguu cum au scris ei acolo. Daca se refera la codul setului de mostre, codurile vad ca sunt urmatoarele:
Set de 5 mostre Tratament de noapte Anew Rejuvenate cu numai 4,89 lei, cod 17897
Set de 5 mostre Tratament de noapte Anew Reversalist cu numai 4,49 lei, cod 17905
Set de 5 mostre Tratament de noapte Anew Ultimate cu numai 4,49 lei, cod 17962
Voi da luni un telefon la Bucuresti ca sa fiu sigura 100% ca la acest aspect se refera _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 31/07/2010 16:32 Titlul subiectului: |
|
|
| Mia a scris: |
#In catalogul c11 scrie ca primesti apa de parfum LBD la 30 ml la comandarea UNEI ALTE MIROSURI de la p. 29.
|
Nu neaparat. Iti poti comanda unul din cele 2 parfumuri, LBD sau LWD la 50 ml, 64,99 lei si AUTOMAT (deci fara sa scrii codul - !!! altfel, vine la pret standard 43 lei) primesti si un LBD de 30 ml _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
|