| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 13/05/2010 21:51 Titlul subiectului: PEDICHIURA |
|
|
Vine vara, bine-mi pare, dar...picioarele sunt pregatite pt sandalute si papuci ? _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
larisa Membru

Data inscrierii: 12/Mai/2010 Mesaje: 205 Localitate: galati
|
Trimis: 16/05/2010 21:13 Titlul subiectului: |
|
|
inca nu trebuie sa mi le fac _________________ va pupacesc!! |
|
| Sus |
|
 |
maadaaliinaa FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 08/Apr/2010 Mesaje: 795 Localitate: suceava
|
Trimis: 17/05/2010 14:46 Titlul subiectului: |
|
|
eu am sa incerc la salon la mama sa-mi fac un french am vazut vara trecuta la o fata pe strada, era superba pedichiura ei ... simpla si cu bun gust _________________ http://hainesuceava.blogspot.com/
Aici gasesti haine la preturi accesibile!
Comenzile se trimit prin Posta Romana, in orice oras din Romania! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 17/05/2010 16:35 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am fost vineri la pedichiura. Mi le-am facut roz...un roz fuchsia Sunt micute si vesele asa, de vara. Ma bate gandul sa-mi fac pedichiura cu gel, sa nu mai am nicio treaba cu modelul de pe unghii toata vara _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
maadaaliinaa FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 08/Apr/2010 Mesaje: 795 Localitate: suceava
|
Trimis: 20/05/2010 16:53 Titlul subiectului: |
|
|
m-am gandit si eu la pedichiura cu gel, e o optiune buna, sa stii _________________ http://hainesuceava.blogspot.com/
Aici gasesti haine la preturi accesibile!
Comenzile se trimit prin Posta Romana, in orice oras din Romania! |
|
| Sus |
|
 |
Niko_Dav FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 06/Feb/2010 Mesaje: 815 Localitate: galati
|
Trimis: 30/05/2010 17:44 Titlul subiectului: |
|
|
Cristina , stii cat costa pedichiura cu gel ? m-ar interesa si pe mine _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 30/05/2010 20:00 Titlul subiectului: |
|
|
Inca nu am intrebat. Imi este putin teama de colturile de la unghiile mari. Cred ca sunt cam greu de curatat daca pun gel.
Momentan pedichiura mea e simpla si roz, destul de roz  _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
bitsa Membru

Data inscrierii: 08/Apr/2010 Mesaje: 253 Localitate: Galati
|
Trimis: 02/06/2010 21:05 Titlul subiectului: |
|
|
a mea este portocalie..putin fosforescenta  |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 11/Feb/2010 Mesaje: 1496
|
Trimis: 14/06/2010 23:36 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am nevoie de ajutor profesionit... Am mer foooarte mult pe jos si piciorusele mele arata oribil _________________ Don't worry, be happy! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 14/06/2010 23:39 Titlul subiectului: |
|
|
Le tii in apa calduta cu lotiunea aia pt picioare de la Avon. Apoi te dai cu o crema hidratanta de picioare si iti pui sosete hidratante si te bagi la somn. Dimineata, picioarele tale vor arata super. Si pt un consecință si mai tare, dimineata te poti da si cu spray-ul de picioare, pt ca racoreste si da o senzatie tare placuta + mirosul _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
monikutza FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 26/Mar/2010 Mesaje: 734 Localitate: Galati
|
Trimis: 15/06/2010 00:01 Titlul subiectului: |
|
|
pedichiura mea e tot roz:X;)) _________________ Love puts the fun in together,
The sad in apart,
The hope in tomorrow,
The joy in the heart.
   |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 18/06/2010 15:19 Titlul subiectului: |
|
|
pedichiura mea e amuzanta ...am facut gargaritza din fiecre unghie pt k au forma rotunda _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 18/06/2010 15:31 Titlul subiectului: |
|
|
si acum un subiect mai putin placut.... apropo de ,,mirosul'' picioarelor .... va sfatuiesc sa va luati incaltaminte din piele ( nu neaparat papuci / slapi / sandale cu cateva bretele) ma refer la ceva care acopera piciorul mai mult . Sinteticul agraveaza starea piciorului si peste cativa ani nu veti avea picioare frumoase, ci unele zbarcite si uscate . eu nu mai vreau sa aud de sintetice dekt la papuci , slapi daca e sa gasesc ceva elegant macar piciorul este aerisit. de exemplu la tegument niciodata nu miroase urat , perfect niciodata , pe cand la sintetice va puteti pune in situatii jenante uneori cele mai ieftine din oras sunt la Marelbo , este magazinul producatorului si sunt mai ieftine . eu am umblat tot orasul dupa o pereche de balerini pana in 110 lei pt k atat aveam si la marelbo majoritatea sunt 90 lei , sandale 60 lei .... si sunt de calitate _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 18/06/2010 15:51 Titlul subiectului: |
|
|
| Niko_Dav a scris: | pedichiura mea e amuzanta ...am facut gargaritza din fiecre unghie pt k au forma rotunda |
Poze ?  _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 18/06/2010 15:54 Titlul subiectului: |
|
|
fac diseara poze si le postez k acum ma pregatesc sa plec.....
App de asta azi am probat la Marelbo o pereche de sandale cu talpa ortopedica si vanzatoarea a inceput sa zambeasca knd mi-a dat sa probez  _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 29/06/2010 20:24 Titlul subiectului: |
|
|
Pedichiura Simonei :
[url=http://www.99poze.ro/p/488d6ece8cce95a76758851d5e711159.jpg] [/url] _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 05/07/2010 03:16 Titlul subiectului: |
|
|
| Niko_Dav a scris: | fac diseara poze si le postez k acum ma pregatesc sa plec.....
App de asta azi am probat la Marelbo o pereche de sandale cu talpa ortopedica si vanzatoarea a inceput sa zambeasca knd mi-a dat sa probez  |
nu ai mai pus poze  _________________ Love puts the fun in together,
The sad in apart,
The hope in tomorrow,
The joy in the heart.
   |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 05/07/2010 03:18 Titlul subiectului: |
|
|
| Niko_Dav a scris: | si acum un subiect mai putin placut.... apropo de ,,mirosul'' picioarelor .... va sfatuiesc sa va luati incaltaminte din piele ( nu neaparat papuci / slapi / sandale cu cateva bretele) ma refer la ceva care acopera piciorul mai mult . Sinteticul agraveaza starea piciorului si peste cativa ani nu veti avea picioare frumoase, ci unele zbarcite si uscate . eu nu mai vreau sa aud de sintetice dekt la papuci , slapi daca e sa gasesc ceva elegant macar piciorul este aerisit. de exemplu la tegument niciodata nu miroase urat , absolut niciodata , pe cand la sintetice va puteti pune in situatii jenante uneori cele mai ieftine din oras sunt la Marelbo , este magazinul producatorului si sunt mai ieftine . eu am umblat tot orasul dupa o pereche de balerini pana in 110 lei pt k atat aveam si la marelbo majoritatea sunt 90 lei , sandale 60 lei .... si sunt de calitate |
unde e magazinul asta Marelbo? probabil il stiu dar eu nu prea le stiu dupa nume decat pe cele mai faimoase  _________________ Love puts the fun in together,
The sad in apart,
The hope in tomorrow,
The joy in the heart.
   |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 05/07/2010 10:11 Titlul subiectului: |
|
|
| monikutza a scris: | | Niko_Dav a scris: | si acum un subiect mai putin placut.... apropo de ,,mirosul'' picioarelor .... va sfatuiesc sa va luati incaltaminte din epidermă ( nu neaparat papuci / slapi / sandale cu cateva bretele) ma refer la ceva care acopera piciorul mai mult . Sinteticul agraveaza starea piciorului si peste cativa ani nu veti avea picioare frumoase, ci unele zbarcite si uscate . eu nu mai vreau sa aud de sintetice dekt la papuci , slapi daca e sa gasesc ceva frumos macar piciorul este aerisit. de exemplu la piele niciodata nu miroase urat , perfect niciodata , pe cand la sintetice va puteti pune in situatii jenante uneori cele mai ieftine din oras sunt la Marelbo , este magazinul producatorului si sunt mai ieftine . eu am umblat tot orasul dupa o pereche de balerini pana in 110 lei pt k atat aveam si la marelbo majoritatea sunt 90 lei , sandale 60 lei .... si sunt de calitate |
unde e magazinul asta Marelbo? probabil il stiu dar eu nu prea le stiu dupa nume decat pe cele mai faimoase  |
In tiglina 1, aproape de statie, langa La Scarpa aproximativ. Sigur il vezi, ca e marisor _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade !
Ultima modificare efectuata de catre CristinaDavid la 09/07/2010 22:44, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 06/07/2010 02:12 Titlul subiectului: |
|
|
dc ai dat quote si nu ai adaugat nimik?
stii unde e magazinul? _________________ Love puts the fun in together,
The sad in apart,
The hope in tomorrow,
The joy in the heart.
   |
|
| Sus |
|
 |
Simona Simpetru FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 1581 Localitate: Galati
|
Trimis: 09/07/2010 20:21 Titlul subiectului: |
|
|
[url=http://www.99poze.ro/p/eb7035b11e19a698d56896ea56f33408.jpg] [/url] asta am facut azi  _________________ With Avon you never looked so good!!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/07/2010 22:44 Titlul subiectului: |
|
|
| monikutza a scris: | dc ai dat quote si nu ai adaugat nimik?
stii unde e magazinul? |
Scrisesem mesajul, dar il scrisesem putin mai sus si nu se remarca. Am modificat acum _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/07/2010 22:45 Titlul subiectului: |
|
|
| Simona Simpetru a scris: | [url=http://www.99poze.ro/p/eb7035b11e19a698d56896ea56f33408.jpg] [/url] asta am facut azi  |
E modelul de care ti-am zis eu
Curand curand...vreau si eu  _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Simona Simpetru FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 1581 Localitate: Galati
|
Trimis: 09/07/2010 22:46 Titlul subiectului: |
|
|
fur idei _________________ With Avon you never looked so good!!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/07/2010 22:59 Titlul subiectului: |
|
|
Foarte bine, asa se face in meseriile de genul
Bv bv
Oricum e extra modeul, asa de vara  _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/07/2010 23:41 Titlul subiectului: |
|
|
| CristinaDavid a scris: | | monikutza a scris: | dc ai dat quote si nu ai adaugat nimik?
stii unde e magazinul? |
Scrisesem mesajul, dar il scrisesem putin mai sus si nu se remarca. Am modificat acum |
aa scz...ins k nu am fost eu atenta _________________ Love puts the fun in together,
The sad in apart,
The hope in tomorrow,
The joy in the heart.
   |
|
| Sus |
|
 |
|