| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 04/05/2010 18:37 Titlul subiectului: |
|
|
| simonelul a scris: | | Pt cei care au telefoane in kre pot deschide Documente din comp e super..se poate replica d p tel:D |
Asa am copiat eu nespus de des. Mi se pare cel mai necomplicat si nici nu are cum sa te vada. Daca ma vedea ca ma uit la tel, ii spuneam ca ma uit la ceas, ca sunt stresata sa vad cat mai e. Evident, nu aveam ceas la mana  _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
simonelul BOBOCEL pe FORUM AVON

Data inscrierii: 21/Feb/2010 Mesaje: 68
|
Trimis: 04/05/2010 18:40 Titlul subiectului: |
|
|
| Da, iar in cel mai rau caz si vroia sa vada c e pe telefon apasam p rosu si gata...oricum nu stiu ele sa umble;)) |
|
| Sus |
|
 |
argint cristina Membru

Data inscrierii: 26/Mar/2010 Mesaje: 125 Localitate: BOTOSANI
|
Trimis: 05/05/2010 19:51 Titlul subiectului: |
|
|
metoda cea mai buna e cea clasik parerea mea: copiute in pachetul de servetele...dar cu clasa... uneori e bine sa copiezi alteori nu...stiti voi: scopul scuza mijloacele  |
|
| Sus |
|
 |
argint cristina Membru

Data inscrierii: 26/Mar/2010 Mesaje: 125 Localitate: BOTOSANI
|
Trimis: 05/05/2010 19:53 Titlul subiectului: |
|
|
metoda cea mai buna e cea clasik parerea mea: copiute in pachetul de servetele...dar cu clasa... uneori e bine sa copiezi alteori nu...stiti voi: scopul scuza mijloacele  |
|
| Sus |
|
 |
Paun Viviana FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 2147 Localitate: Galati
|
Trimis: 29/06/2010 22:43 Titlul subiectului: |
|
|
la mine se copie cu cartea pe masa=)) acum 2 ani..cand aveam profesor de istorie..ne lasa intotdeauna sa copiem un coleg avea cartea pe brate,si cand a venit profu' spre el a scapat cartea si profu' nu a zis nimik acum avem o profa mai intepata ca boshorogu' a iesith la pensie noi mai foloseam pixul cu hartiuta retractabila ...este un pix care ere o linie mica de metal une este frinsa o foicica:D si se trage de ea si se deschide..e foarte intrigant sau daca nu...in penarele cu buzunar transparent,copiuta in buzunar si cand nu'i profu spre penar deschizi "Sa iei ceva" si citesti frumos sau...copiuta de sub fund...adik in buzunarul de la spatele bantalonului...la un coleg a mers cand nu e profu' prudent o scoti si gata  _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
[URL=http://img69.imageshack.us/i/72037757.png/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
yulyk_doolcyk BOBOCEL pe FORUM AVON

Data inscrierii: 31/Aug/2010 Mesaje: 21 Localitate: galati
|
Trimis: 31/08/2010 23:13 Titlul subiectului: |
|
|
informatiile scrise la calculator...scoase la imprimanta cu mărimi intre 3,5 si 5...in functie de cat de bine vezi :D eu spre exemplu imi scoteam cu 3,5 iar unii colegi vedeau doar puncte pe foile mele )
si sa nu uitam...scoase pe coloane...astfel incat sa poti face "evantaie" mici sa le tii in palma.
aceasta metoda nu a dat gres niciodata :D |
|
| Sus |
|
 |
|