| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 08/03/2010 01:52 Titlul subiectului: DIETE DE INGRASARE |
|
|
La cererea voastra...idei sa va ingrasati _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Adina_92 Membru

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 453 Localitate: Galati
|
Trimis: 08/03/2010 21:39 Titlul subiectului: |
|
|
sincer si eu vreau sa stiu..
mananc cum trebuie..dar nu se pune nimik pe mn  _________________ Is possible..Maybe but pyaar...Pyaar impossible...Is possible..hei ya..No,No,No ..Pyar impossible |
|
| Sus |
|
 |
Lupu Georgiana Membru

Data inscrierii: 28/Feb/2010 Mesaje: 383 Localitate: Galati / Iasi
|
Trimis: 09/03/2010 12:47 Titlul subiectului: |
|
|
Stabilirea si respectarea unui program alimentar regulat. Trei mese principale si 3/4 gustari intre acestea sunt recomandate. Gustarile trebuie sa fie bine incarcate caloric dar si nutritiv.
Exista de asemenea in comert o înșiruire de suplimente nutritive sub forma de creme, batoane sau bomboane, care sunt convenabile si eficiente.
Si binenteles activitate fizica ptr cresterea masei muculare!
Doamne ce va invidiez!  _________________ •E preferabil sa starnesti invidie, decat mila. (Publis Syrus) |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 09/03/2010 12:48 Titlul subiectului: |
|
|
"Exista de întocmai in comert o serie de suplimente nutritive sub forma de creme, batoane sau bomboane, care sunt convenabile si eficiente."
Eu nu cred in astea, chiar nu cred ca sunt bune, mai ales ca provoaca dependenta. Mai bine mergi la sala sa-ti tonfici muschii. Inainte nu intelegeam ce cauta fetele slabe la sala, dar acum inteleg si chiar le admir ca vor sa se mentina in forma _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 11/Feb/2010 Mesaje: 1496
|
Trimis: 10/03/2010 18:53 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am auzit ca o tipa a reusit sa puna 5 kg in 2 luni mancand de 3 ori pe zi cate-o lingurita de meire amestecata cu o lingurita de drojdie... CA deseert... Am incercat si eu, dar m-am alsat dupa 2 saptamani...  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/03/2010 19:18 Titlul subiectului: |
|
|
Dar oare cat de sanatos e sa mananci drojdie ?  _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

|
Trimis: 11/03/2010 01:18 Titlul subiectului: |
|
|
| E sanatos, are un complex de B-uri care fac bine, dar EU cred ca orice produs consumat in exces nu are cum sa-ti faca bine... |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

|
Trimis: 10/04/2010 18:11 Titlul subiectului: |
|
|
fetelor, chiar nu stiti metode de ingrasat? si nu-mi spuneti sa m-apuc sa manac numai pizza si cartofi prajiti pt ca 1. nu e sanatos si 2. la mine nu merge nici asa  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 10/04/2010 21:26 Titlul subiectului: |
|
|
Te duci la sala si pui muschiuleti frumosi.
Si am mai auzit de la o tipa foarte slaba ca se ducea la sala si fără întârziere dupa, manca. Astfel, a pus pe ea si a pus frumos
Incearca asta ! _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

|
Trimis: 11/04/2010 09:29 Titlul subiectului: |
|
|
| CristinaDavid a scris: | Te duci la sala si pui muschiuleti frumosi.
Si am mai auzit de la o tipa deosebit de slaba ca se ducea la sala si imediat dupa, manca. Astfel, a pus pe ea si a pus frumos
Incearca asta ! |
Om sa incerc si asta cu miscarea... sa vedem ce-o iesi... |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 11/04/2010 10:57 Titlul subiectului: |
|
|
Rau nu are ce sa-ti faca. Dar de ex alergatul pe faleza nu cred ca iti face bine, pt ca acolo slabesti, nu faci muschi _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

|
Trimis: 11/04/2010 14:25 Titlul subiectului: |
|
|
| CristinaDavid a scris: | | Rau nu are ce sa-ti faca. Dar de ex alergatul pe faleza nu cred ca iti face bine, pt ca acolo slabesti, nu faci muschi |
DA, mi s-a mjai spus... O colega chiar mi-a zis ca mai degraba urc si cobor scari decat sa ma pun s-alerg cainii de pe faleza  |
|
| Sus |
|
 |
Niko_Dav FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 06/Feb/2010 Mesaje: 815 Localitate: galati
|
Trimis: 14/04/2010 21:27 Titlul subiectului: |
|
|
La mine cu mancarea nu merge deloc ....orice as manca , oricat de mult si oricat de lunga ar fi perioada ...de 5 zile iau Supradyn pastile una pe zi si parca imi este foame mai des....dupa terminarea celor 30 de pastile (30 de zile ) cik se face pauza doua saptamani .....dupa ce termin cele 30 o sa ma cantaresc iar sa vad dak a mers ceva _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 06/05/2010 15:52 Titlul subiectului: |
|
|
o sa caut pe net : medic nutritionist galati ....o sa sun , fac programare si cred k el stie cel mai bine ce imi trebuie im functie de organismul meu ....knd gasesc ceva va anunt _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |
larisa Membru

Data inscrierii: 12/Mai/2010 Mesaje: 205 Localitate: galati
|
Trimis: 16/05/2010 21:21 Titlul subiectului: |
|
|
am auzit ca o tipa a reusit sa puna 5 kg in 2 luni mancand de 3 ori pe zi cate-o lingurita de meire amestecata cu o lingurita de drojdie... CA deseert.....dar inca nu am incercat....poate voi incerca _________________ va pupacesc!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 17/05/2010 16:32 Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu cred in astea. Cum sa mananci drojdie ?  _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
larisa Membru

Data inscrierii: 12/Mai/2010 Mesaje: 205 Localitate: galati
|
Trimis: 17/05/2010 17:03 Titlul subiectului: |
|
|
nush eu nu am incercat inca _________________ va pupacesc!! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 18/05/2010 21:45 Titlul subiectului: |
|
|
deci nu mai inteleg nimic.... pe multe site-uri scrie k prin complexul de vitamine B drojdia iti face pofta de mancare si regenereaza celulele ....pe alte site-uri drojdia ajuta la slabit .......
deci pana la urma? ........citez acum de pe unele site-uri ...
Drojdia nu se va bea/manca cu suc de fructe, biscuiti sau paine, deoarece se formeaza bere in stomac. Pe langa fermentatia alocoolica se mai formeaza ulei de fusel, alcooli toxici si acizi nocivi pentru ficat si rinichi care au efect daunator asupra vitaminelor din drojdie.Unii terapeuti recomanda ca drojdia sa se ia pe stomacul gol
Datorita continutului enorm de vitamine si minerale, drojdia de bere este folosita in diete de slabire si in foarte multe tratamente cosmetice.
Drojdia de bere ramasa de la fabricarea berii este mult mai eficienta decit drojdia de panificatie, pentru ca este mult mai bogata in vitamine si minerale. Drojdia de panificatie, fie ca este proaspata fie ca este uscata este activa, vie, capabila de fermenatie si este destinata dospirii aluatului in industria alimentara si nu consumului uman direct. Consumul de drojdie activa nu asigură nici un avantaj organismului, din contra, il epuizeaza prin consumul de enegie si vitamine in incercarea acestuia de a o digera. Celula de drojdie vie este rezistenta la acizii din tractul digestiv si organismul nu poate ajunge la vitaminele si mineralele din interiorul ei. In plus, cauzează balonari si pe perioade mai lungi determina chiar modificari ale echilibrului microflorei intestinale. Pentru ca organismul uman sa profite din plin de bogatia de vitamine si minerale din drojdia de bere, aceasta trebuie sa fie supusa unui scurt remediu termic de inactivare. Deci, drojdia de bere ideala pentru consum este cea care a fost inactivata si nu drojdia de panificatie, mai ales nu drojdia proaspata."
Deci...nu drojdia de panificatie este buna, ci drojdia DE BERE ...am stat azi mai bine de 3 ore pe site-uri despre drojdia de bere ..si se specifica mereu : NU CONFUNDATI CU DROJDIA DE PANIFICATIE pt k aia iti nenoroceste stomacul _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |
|