| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| De ce te duci de obicei la coafor ? |
| TUNS |
|
77% |
[ 24 ] |
| VOPSIT |
|
3% |
[ 1 ] |
| ARANJAT/COAFAT |
|
3% |
[ 1 ] |
| PT O SCHIMBARE - TE LASI PE MANA COAFEZEI |
|
16% |
[ 5 ] |
| SPALAT+TRATAMENT |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 31 |
|
| Autor |
Mesaj |
Paun Viviana FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 2147 Localitate: Galati
|
Trimis: 15/07/2010 00:22 Titlul subiectului: |
|
|
Pai mama a zis ca clientele coaforului veneau la ele la coafor pt ca se simteau bine,personalul era prietenos,mereu radeau,le serveau cu cate o cafea se imprieteneau repede...de revelion,ziua cuiva si etc dadeau petrecere cu personalul,familiile personalului si unii din clienti...deci acolo era o familie...clientele au stat timp de 15 ani la Ancris pana anul asta cand s'a destramat totul...veneau de drag acolo...era ca si la o iesire cu fetele in oras la suc,la shopping'areala si coafor etc.  _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
[URL=http://img69.imageshack.us/i/72037757.png/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 15/07/2010 06:14 Titlul subiectului: |
|
|
Frumos...
Mai astept idei, pareri, sfaturi _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
getutzyy Membru

Data inscrierii: 26/Mar/2010 Mesaje: 224 Localitate: galati
|
Trimis: 16/07/2010 17:10 Titlul subiectului: |
|
|
mergem la coafor pentru ca vrem sa aratam bine..asta in primul rand .dar nu mergem la absolut orice coafor pentru ca nu toate au talentul ala de a ne rasfata de a se juca elegant cu parul nostru si rezultatul sa fie bun eu nu merg cumplit de des la coafor sa imi fac nush ce frizuri sau altceva ci doar tuns..(odata la 2 luni km asha)si nici nu merg la un coafor anume dar intodeauna cand dau peste o persoana dornica sa imi asculte problemele cu parul care imi sta sau nu aranjat..care imi da sfaturi ce si cum sa folosesc ,ce tunsoare mi s'ar potrivi si chestii de genu'imi intra la inima' si asa astept cu nerabdare sa vina acea data viitoare sa ma mai tund la ea 
Ultima modificare efectuata getutzyy la 16/07/2010 17:17, modificat de 2 ori in total |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/07/2010 17:30 Titlul subiectului: |
|
|
Mersi pt parere getuzy. Dar ce te-ar face sa vii mai des si la coafat, vopsit ? _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
getutzyy Membru

|
Trimis: 16/07/2010 17:46 Titlul subiectului: |
|
|
daca mi'as îngăduie as merge extrem de des la coafat /vopsit nu m'as mai chinui eu aksa sa fac toate astea ce m'ar face ?poy imi place sa ma schimonosesc in fel si chip,sa am o coafura noua, o tunsoare noua ..ma incanta chestiile astea..imi plac schimbarile ..de exemplu akm cv timp am fost de mi'am facut suvite ..asha fericita eram cand m'am uitat in oglinda ..eram tare mandra de mine si de fata care a reusit sa faca treaba buna akm sunt bruneta dar am decis sa imi las parul sa creasca sa se duca colorație k m;am pliktisit de ea  |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: 16/07/2010 18:17 Titlul subiectului: |
|
|
Ma gandeam la niste oferte...pt ca nu ai fi singura persoana care nu-si permite sa se coafeze/vopseasca la salon _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
getutzyy Membru

|
Trimis: 16/07/2010 18:20 Titlul subiectului: |
|
|
pe langa asta  |