| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 07/03/2010 11:37 Titlul subiectului: BRONZ |
|
|
Preferati bronzul natural, la soare, sau la solar ?
Pe mine ma bate gandul sa ma duc putin la solar, sa mi se mai inchida putin nuanta pielii. Ati fost vreodata la solar ? _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Niko_Dav FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 06/Feb/2010 Mesaje: 815 Localitate: galati
|
Trimis: 07/03/2010 18:59 Titlul subiectului: |
|
|
eu as vrea sa merg la solar ...dar nu stiu ce sa fac pt k toata societatea imi sare in cap k o sa am complicații cu dermă mai tarziu , in timp pot aparea distincte afectiuni ale pielii sau cancer.... nu numai LUMEA zice asta ...ci si la PRO TV am vazut recent o analiza a solarului si era groaznic  _________________ Arta sterge praful zilelor noastre |
|
| Sus |
|
 |
Adina_92 Membru

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 453 Localitate: Galati
|
Trimis: 08/03/2010 21:44 Titlul subiectului: |
|
|
nu am fost niciodata la solar:D
prefer sa ma bronzez natural:X _________________ Is possible..Maybe but pyaar...Pyaar impossible...Is possible..hei ya..No,No,No ..Pyar impossible |
|
| Sus |
|
 |
Lupu Georgiana Membru

Data inscrierii: 28/Feb/2010 Mesaje: 383 Localitate: Galati / Iasi
|
Trimis: 09/03/2010 12:49 Titlul subiectului: |
|
|
Pana la vara prefer sa folosesc crema de la SSS glamourous gold  _________________ •E preferabil sa starnesti invidie, decat mila. (Publis Syrus) |
|
| Sus |
|
 |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 09/03/2010 12:51 Titlul subiectului: |
|
|
| Niko_Dav a scris: | eu as vrea sa merg la solar ...dar nu stiu ce sa fac pt k toata mulțimea imi sare in cap k o sa am probleme cu pielea mai tarziu , in timp pot aparea diferite afectiuni ale pielii sau cancer.... nu numai LUMEA zice asta ...ci si la PRO TV am vazut recent o analiza a solarului si era groaznic  |
Asta se intampla cand esti dependent de solar. Cand te duci de x ori pe saptamana, saptamana de saptamana...si nu te mai lasi. Daca te duci cateva sedinte pe an, nu se intampla nimic. Dar sa te dai cu crema de protectie si sa-ti pui ochelarii aia ai lor, speciali pt solar. Asta am citit eu. Si am mai citit si ca sunt mai bune cele verticale (in care stai in picioare) decat cele orizontale _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
larisa Membru

Data inscrierii: 12/Mai/2010 Mesaje: 205 Localitate: galati
|
Trimis: 16/05/2010 21:26 Titlul subiectului: |
|
|
nu merg la solar .... vreau sa am un bronz normal  _________________ va pupacesc!! |
|
| Sus |
|
 |
Paun Viviana FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 2147 Localitate: Galati
|
Trimis: 12/06/2010 18:45 Titlul subiectului: |
|
|
Bronzul natural e cel mai bun...e si el periculos dar tot mai periculos e solarul...eu chiar nu's de acord cu solarul... _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
[URL=http://img69.imageshack.us/i/72037757.png/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
|