| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Care va fi tema machiajului pt concurs ? |
| MACHIAJ DE ZI |
|
51% |
[ 16 ] |
| MACHIAJ DE SEARA |
|
48% |
[ 15 ] |
|
| Voturi totale : 31 |
|
| Autor |
Mesaj |
monikutza FAN FORUM IN DEVENIRE

Data inscrierii: 26/Mar/2010 Mesaje: 734 Localitate: Galati
|
Trimis: 16/05/2010 19:01 Titlul subiectului: |
|
|
| larisa a scris: | | eu zic ca machiajul de zi ..... e mai interesant....,ca machiajul de seara e mai complicat |
tocmai pt ca e mai complicat e mai interesant..ne puteam juca mai mult cu nuantele si se vedea si mai bine in poze...ziua folosim un machiaj mai normal care uneori nici nu se observa ...dar daca a castigat cel de zi asta e...ma resemnez |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 11/Feb/2010 Mesaje: 1496
|
Trimis: 16/05/2010 19:04 Titlul subiectului: |
|
|
| monikutza a scris: | | larisa a scris: | | eu zic ca machiajul de zi ..... e mai interesant....,ca machiajul de seara e mai complicat |
tocmai pt ca e mai complicat e mai interesant..ne puteam juca mai mult cu nuantele si se vedea si mai bine in poze...ziua folosim un machiaj mai natural care uneori nici nu se observa ...dar daca a castigat cel de zi asta e...ma resemnez |
din ce se vede pe partea superioara a forumului, sunt la egalitate...asta inseaman ca pe criss trbuia sa incercam s-o dam de p-artea noastra (si sa fie machiaj de seara) _________________ Don't worry, be happy! |
|
| Sus |
|
 |
larisa Membru

Data inscrierii: 12/Mai/2010 Mesaje: 205 Localitate: galati
|
Trimis: 16/05/2010 20:26 Titlul subiectului: |
|
|
nu stiu asta e parerea ta ..... _________________ va pupacesc!! |
|
| Sus |
|
 |
Paun Viviana FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 2147 Localitate: Galati
|
Trimis: 16/05/2010 20:27 Titlul subiectului: |
|
|
| larisa a scris: | | eu zic ca machiajul de zi ..... e mai interesant....,ca machiajul de seara e mai complicat |
s-a terminat votarea,larisa _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
[URL=http://img69.imageshack.us/i/72037757.png/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
larisa Membru

Data inscrierii: 12/Mai/2010 Mesaje: 205 Localitate: galati
|
Trimis: 16/05/2010 20:30 Titlul subiectului: |
|
|
sorry vivi da n-am stiut _________________ va pupacesc!! |
|
| Sus |
|
 |
Paun Viviana FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 04/Feb/2010 Mesaje: 2147 Localitate: Galati
|
Trimis: 16/05/2010 20:49 Titlul subiectului: |
|
|
nu este nici o problema,dar e ciudat,pt. ca fix deasupra ta scrisese si Cris  _________________ Alintare
Viata
Originalitate =AVON
Naturalete
[URL=http://img69.imageshack.us/i/72037757.png/] [/URL] |
|
| Sus |
|
 |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 17/05/2010 14:13 Titlul subiectului: |
|
|
| Mia a scris: | | monikutza a scris: | | larisa a scris: | | eu zic ca machiajul de zi ..... e mai interesant....,ca machiajul de seara e mai complicat |
tocmai pt ca e mai complicat e mai interesant..ne puteam juca mai mult cu nuantele si se vedea si mai bine in poze...ziua folosim un machiaj mai natural care uneori nici nu se observa ...dar daca a castigat cel de zi asta e...ma resemnez |
din ce se vede pe partea superioara a forumului, sunt la egalitate...asta inseaman ca pe criss trbuia sa incercam s-o dam de p-artea noastra (si sa fie machiaj de seara) |
Sunt la egalitate din cauza ca nu am cum sa inchid chestionarul si s-a mai votat DUPA ce se inchisese votul _________________ www.avon-cristinadavid.ro
Viitorul iti surade ! |
|
| Sus |
|
 |
Mia FAN FORUM AVON

Data inscrierii: 11/Feb/2010 Mesaje: 1496
|
Trimis: 17/05/2010 15:13 Titlul subiectului: |
|
|
| CristinaDavid a scris: | | Mia a scris: | | monikutza a scris: | | larisa a scris: | | eu zic ca machiajul de zi ..... e mai interesant....,ca machiajul de seara e mai complicat |
tocmai pt ca e mai complicat e mai interesant..ne puteam juca mai mult cu nuantele si se vedea si mai bine in poze...ziua folosim un machiaj mai normal care uneori nici nu se observa ...dar daca a castigat cel de zi asta e...ma resemnez |
din ce se vede pe componentă superioara a forumului, sunt la egalitate...asta inseaman ca pe criss trbuia sa incercam s-o dam de p-artea noastra (si sa fie machiaj de seara) |
Sunt la egalitate din cauza ca nu am cum sa inchid chestionarul si s-a mai votat DUPA ce se inchisese votul |
Aaa...Nu staim.. Imi cer scuze! _________________ Don't worry, be happy! |
|
| Sus |
|
 |
CristinaDavid Lider Superior Avon

Data inscrierii: 03/Feb/2010 Mesaje: 4242 Localitate: Galati
|
Trimis: 17/05/2010 15:14 Titlul subiectului: |
|
|
Nu-i nimic  _________________ www.avon-cristinadavid.ro